Over Automate-IT

Automate-IT is opgericht begin 2011 en vloeit voort vanuit de eenmanszaak die ik als freelance IT consultant runde sinds 2005. Als bedrijf hebben wij 8jaar ervaring in de sector van Software Ontwikkeling,Maatwerk, Embedded Ontwikkeling,Raadgeving, Real-Time Tracering, Automatisatie en Track & Trace met onze dienst BelgoTrack.

Onze know-how is tevens gebaseerd op de meer dan 9 jaar ervaring die ik voorheen in de consultancy wereld heb opgebouwd metreferentieszoals onder meer Belgacom, Bayer, BASF, Delhaize, ADP Europe, Banksys, Federal Express, European Container Services, …

Meer recent zijn we als bedrijf aan de slag geweest bij: Concentra Media (Het belang Van Limburg/Gazet van Antwerpen), Thomson Reuters, Ernst & Young, NMBS, Routrax, Ars Vivendi vzw, De Winter Natuurdarmen, Stallo NV…

Met Automate-IT willen focussen we meer op embedded ontwikkeling, automatisatie en Track & Trace en IOT. Wij leveren kwalitatieve oplossingen op maat met een alles-is-mogelijk ingesteldheid.

KOM IN CONTACT

Interesse in samenwerking?

Bent u op zoek naar een gepassioneerde partner voor het realiseren van uw baanbrekend IOT-project. Neem dan nu contact met ons op.